Също да допълня, че вече около 2 седмици почти по цял ден ми се вие свят едно такова (като пиян се чувствам), имам главоболие и се чудя от какво може да е.
Кръвното ми е около 110/70 (ако може да се вярва на апарата), а лошото е, че не знам колко ми е нормалното, понеже го меря все като ме боли главата

и по принцип пак толкова показва.
Правих изследвания на кръвна захар преди месец и нещо и ми показаха 3.5. Възможно е да е паднала още?
Застоявам се доста пред компютъра. Уча право и ми се налага да чета много и чета от лаптопа. Лошото е, че през почивката също го прекарвам пред компютъра да разгледам някоя друга новина и форум и т.н.
От това ми се е получил и друг проблем с гърба. Започва да ме боли горе вляво, като се застоя повече време на стола и добре, че тренирам, иначе болките изобщо не минават.
Бих минал през студиото на Спайдър за съвети, но съм на другия край на БГ.
Не знам дали може да има отношение, че пия витамини:
А - 10 000 единици/ден
Ц - 2 гр/ден
Д3 - 2000 единици/ден
Коензим Кю10 - както дойде, често по 100 мг/ден
Е - 400 единици/ден
Калций - него не го пия редовно
Магнезий - 400 мг/ден
Ултра омега 3 - 2 хапа/ден
Почти всичко на НАУ ФУУДС, като ги пия редовно от 8 месеца може би.
69 кг 174 см висок и ям по около 50-100 гр въглехидрати на ден, които идват от 150 грама сладолед на Риос и останалото зеленчуци в манджите. Останалото е месо и мазно на око и колкото ми се яде.
П.с. Пия витамините, понеже не ям органи и не обичам яйца, а предимно кайма (пълнени чушки, домати, тиквички, кУфтета), вратни пържоли, гърди, понякога плешка. Мазнините си ги набавях, като избирам най-мазното месо в месарницата и си помагам с малко сланина след ядене, но лошото е, че сланината свърши почти, а не мога да намеря. Тая сметна в прословутия руски магазин май удря много по джоба, така че има ли адекватен заместител?