Дневник на malina

Споделете вашите тренировки, менюта и резултати

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

malina
Доцент
Доцент

Post by malina »

MysticalX wrote:Тези 25 яйца сурови ли ги консумираш?
Нямам яйца с добро качество, за съжаление. Но пак ям две сурови, сутрин пия bullet proof coffee и после карам на варени.
malina
Доцент
Доцент

Post by malina »

вчера направих мега брутална тъпотия - подариха ми домашен оцет и аз веднага реших да го пробвам. Сложих си в 3 яйца 3 с.л. оцет. И ми се отвори един апетит! После като му прочетох рецептата разбрах, че се прави от ябълки с много мед, тоест мега много въглехидрат. Ако хапна въглехидрат често после няма спиране та и вчера - само до 11 сутринта бях изяла 11 яйца, 3 пържоли, после към 2 ч - 300 гр лешници, после видях че няма да я бъде тая и се прибрах. По пътя видях на едно място мусака, купих половин тава и я изядох.... Поседях поседях отидох да тренирам. Направих тежка тренировка за гърди и час и 10 мин кардио ама.... няма поправяне такова нещо.

пиша го този ден, понеже аз преди като гледах състезателите как се готят мислех, че никога не чийтват. Истината е, че няма как да не чийтваш никога. Воля и постоянство.

днес съм обратно на steak and eggs.
malina
Доцент
Доцент

Post by malina »

от днес добавям холин и инозитол към добавките. Вчера вечерта не тренирах, прибрах се и заспах още в 8, събудих се в 7 сутринта. Чувствам се страхотно сега! Ще трябва да говоря с треньора ми да вкараме на всеки три дни (тоест сряда и неделя може би) почивка, в която да спя :party:
malina
Доцент
Доцент

Post by malina »

Хаха, открих без да искам галерия с мои снимки днес, от Арнолд е, Мадрид Испания:

http://www.double-biceps.com/mira-minkova/01/
klos_man1
Ученик
Ученик

Post by klos_man1 »

Както на времето Боби Турбото казваше "Стани ми дама на бала"
malina
Доцент
Доцент

Post by malina »

klos_man1 wrote:Както на времето Боби Турбото казваше "Стани ми дама на бала"
хахах :party: :rock:
malina
Доцент
Доцент

Post by malina »

имам едни колеги мъж и жена Ирландец и Унгарка, те имат една приказка: I started my diet one month ago to lose 10 kilos. I have 15 left!

та и аз така: качих до 80 кг (!), в момента съм пак 74. Шест кила ги свалих за седмица. Ям по 9-10 яйца. В работата има постоянно дегустации на някакви дивотии, от няколко дни кухнята е пълна с люти чушки в собствен сос и маслини. Ям люти чушки колкото ми се яде и една две маслини към яйцата.
marsn
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by marsn »

искам люти чушки! много ми е трудно да си намирам наистина люти чушки :)
strength is not “gender-specific”, it is “belief” specific
Noodle
Професор
Професор

Post by Noodle »

marsn, пробвала ли си http://www.chilli-hills.com/?
marsn
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by marsn »

о да, повечето неща. сосовете са ми сладки :)
сухите чушки над 5то ниво стават :)
strength is not “gender-specific”, it is “belief” specific
malina
Доцент
Доцент

Post by malina »

ей че готин сайт, Сашо! ще си поръчам май неща от там :roll:

Джак, ако изберат да продаваме някое от тия неща, ще ти донеса. В момента всеки ден са различни, някои стават, някои - не.

Днес е най-голямото ми разочарование, кухнята пълна с нещо на което пише chickenpeas - sample. Викам туй ще е chicken нали, сигурно с peas вътре, с грах. И от любопитство отварям - леблебия! какво разочарование :speechless:
malina
Доцент
Доцент

Post by malina »

Новото в тренировките ми е интервалното кардио, което правя по 45 мин - час на ден. На пътека 3 мин ходене, 1 мин тичане с 15 км/час. Сутринта направих през две минути, но почти умрях. (Пък трябваше минута тичане, минута ходене). Теглото ми е константа - 74

има следи от някаква преса (има плочки ама няма фуги :lol: )
Image
malina
Доцент
Доцент

Post by malina »

предвид това че има 4 седмици до състезанието, а съм още дебела, вкарах още една тренировка в скай джим, който е до офиса. Правя следното:

сутрин: малка група (бицепс,трицепс или рамо) + 20 мин интервално кардио
обед в скай джим: дупе, малко крака/корем + 20 мин колело
вечер: голяма група (гръб,гърди,крака) + 45-час кардио

теглото не мърда. формата е така:

Image
malina
Доцент
Доцент

Post by malina »

промяна в схемата:
сутрин: 40 мин кардио минута тичане 15 км/ч, мин ходене
наобед: (рамо/бицепс или трицепс) + (крака и дупе или корем)
вечер голяма група: гърди/крака/гръб + 30 мин кардио
malina
Доцент
Доцент

Post by malina »

незнам колко дни тичах, ама стана като предния път преди колко там години като ходех на буут кемп с Мария и скачахме - глезените ми се подуха колкото пъпеши. Треньорът ми тогава каза: сега ще ти кажа, защо не трябва да скачаш - да си виждала хипопотам да скача? С присъщото му чувство за хумор ми каза сега и да не тичам, ама аз пусто слушам едно момче от борците, приятел на мой приятел, че съм тренирала слабо и трябвало да тичам. Глезените ми са страшно надути и като стоя права очите ми се пълнят със сълзи от болка. Ще си взема Тилкотил наобед.

Усещам натоварването добре при тичането, вдигам пулса много, до 180-190, но от друга страна нз каква файда има от това, понеже при такъв тип натоварване най-вероятно горя (и, ако не само) мускул. Днес правих колело сутринта. Вечерта сигурно пак колело и ще ходя при терапевтите в залата да го видят :cry: мамка му
Post Reply