Трябва да вися в болницата и да се карам и ако трябва да се сбия с някой за да го опазя от тва. Не разбирам защо още има лекари дето варват във ваксините след като има 1000000000 случай на заболели от хепатит във всичките му форми а уж всички сме ваксинирани и "предпазени". Не разбирам защо и кому е нужно да са такива твърдоглави и безразсъдни. Ама то лекар не е като инженер, само цитира кой кво написал и не се пита вярно ли е или не просто цитира някой си някъде и толкоз като го питаш "ЗАЩО" отговаря "Защото така пише по дебелите книги" ама той самоги е виждал тия книги и някой му ги е преразказал.
Въпрос свързан с децата
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Ок ще намерим лекар в последствие, но как да го предпазя от бодене в първите 24ч след раждането като тогава е първата ваксина и после има още една в следващите 48. Мамка им мръсна не го оставят да живее без лайнарските им глупости поне 1 ден от живота си макар и несъзнателен...
Трябва да вися в болницата и да се карам и ако трябва да се сбия с някой за да го опазя от тва. Не разбирам защо още има лекари дето варват във ваксините след като има 1000000000 случай на заболели от хепатит във всичките му форми а уж всички сме ваксинирани и "предпазени". Не разбирам защо и кому е нужно да са такива твърдоглави и безразсъдни. Ама то лекар не е като инженер, само цитира кой кво написал и не се пита вярно ли е или не просто цитира някой си някъде и толкоз като го питаш "ЗАЩО" отговаря "Защото така пише по дебелите книги" ама той самоги е виждал тия книги и някой му ги е преразказал.
Бесен съм като се сетя !
- daniel.panev
- Асистент

- vasko3dvideo
- Студент

Сега си свалям Vaccine Nation / Ваксинирана нация (2008). Мисля, че съм го гледал но да си опресня инфото...
А, по темата...
Ако сте гледали филми като Zeitgeist, Endgame: Blueprint for Global Enslavement и други подобни ще се убедите, че има световна конспирация срещу здравето и човечеството като цяло. Просто ни превръщат в хронично болни, зависими зомбитита. Крепостни селяни или роби. Ваксините са един от механизмите, помагащ за една хронично болна и недъгава нация. Ако се чудите защо правителството позволява да се случват такива неща в малката ни държава, отоворът е Ран-Ът.
Неска докато се рових из конспиративните теории попаднах на тази, тя е за България и е в ход от 90-те. От времето на прехода и Луканов. Иска ми се да не е вярно, но като гледам изминалите и настоящите събития си е факт, а не конспирация.
Ваксините – мръсният план за изтребване на човечеството:
http://www.razkritia.com/98718/%D0%B2%D ... %BD%D0%B8/
Ран-Ът върви по план! Борисов в играта ли е?
http://www.razkritia.com/98642/%D1%80%D ... %B0%D0%BD/
По надолу в страницата видео
Еленко Ангелов плана Ран Ът за разорението на България
И още едно клипче на БНТ
Ран-Ът-преходът по план за разорение на Б-я
http://www.youtube.com/watch?v=qNB9RLduePM
А, по темата...
Ако сте гледали филми като Zeitgeist, Endgame: Blueprint for Global Enslavement и други подобни ще се убедите, че има световна конспирация срещу здравето и човечеството като цяло. Просто ни превръщат в хронично болни, зависими зомбитита. Крепостни селяни или роби. Ваксините са един от механизмите, помагащ за една хронично болна и недъгава нация. Ако се чудите защо правителството позволява да се случват такива неща в малката ни държава, отоворът е Ран-Ът.
Неска докато се рових из конспиративните теории попаднах на тази, тя е за България и е в ход от 90-те. От времето на прехода и Луканов. Иска ми се да не е вярно, но като гледам изминалите и настоящите събития си е факт, а не конспирация.
Ваксините – мръсният план за изтребване на човечеството:
http://www.razkritia.com/98718/%D0%B2%D ... %BD%D0%B8/
Ран-Ът върви по план! Борисов в играта ли е?
http://www.razkritia.com/98642/%D1%80%D ... %B0%D0%BD/
По надолу в страницата видео
Еленко Ангелов плана Ран Ът за разорението на България
И още едно клипче на БНТ
Ран-Ът-преходът по план за разорение на Б-я
http://www.youtube.com/watch?v=qNB9RLduePM
- cremcaramel
- Ст. асистент

Имаш право да откажеш ваксините на новороденото в болницата. Няма да ти се зарадват много, де, но имаш право.alex.uktc wrote:Ок ще намерим лекар в последствие, но как да го предпазя от бодене в първите 24ч след раждането като тогава е първата ваксина и после има още една в следващите 48. Мамка им мръсна не го оставят да живее без лайнарските им глупости поне 1 ден от живота си макар и несъзнателен...
Трябва да вися в болницата и да се карам и ако трябва да се сбия с някой за да го опазя от тва. Не разбирам защо още има лекари дето варват във ваксините след като има 1000000000 случай на заболели от хепатит във всичките му форми а уж всички сме ваксинирани и "предпазени". Не разбирам защо и кому е нужно да са такива твърдоглави и безразсъдни. Ама то лекар не е като инженер, само цитира кой кво написал и не се пита вярно ли е или не просто цитира някой си някъде и толкоз като го питаш "ЗАЩО" отговаря "Защото така пише по дебелите книги" ама той самоги е виждал тия книги и някой му ги е преразказал.![]()
![]()
![]()
Бесен съм като се сетя !
По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен
Low fat - low food
Low fat - low food
Благодаря за отговорите, а за болницата ми е ясно какво ще кажат лелките и разните дето ... Още не сме ходили на преглед и при записването за следене на бременността една лелка обясни на жена ми как да яде и да наблягала на какво си там, цитирам "мляко повече така да имаш калций и мляко, пилешко месо, плодове много, зеленчуци, бла бла бла червени меса," на въпрос "А свинско и сланина ?" - "Може но по-рядко щото то е тежко месо и ...(неяснота и празнота в главата, тъп поглед)" Та тогава просто я изслушах и си тръгнахме ама не знам как да постъпя при искането ми да не му се слагат ваксини при раждането още. Аз мисля да проуча въпроса обстойно и да преценя евентуално ако се реша с за какво с каква ваксина и къде да го ваксинирам и естествено когато е най-подходящо. Не знам нормални ли са да правят такива неща на децата ?!?!? Не се бях замислял преди за това, но сега като си го помисля само и изобщо не мога да възприема тая глупост поне малко да отрасне да се кърми да си изгради собствен имунитет и т.н. па тогава ....
Преди малко изгледах Vaccine nation. За пореден път намерих положително нещо от това, че съм в тая бананова република България, поне и тъпите закони могат лесно да се заобикалят пък и с корупция и т.н. ще предпазя детето си от вредните тъпанарски ваксини. Направи ми впечатление следното нещо, в началото на филма разкават как всичко започнало от някакъв си който предположил, че като заразят някой си човек с нещо си и после той нямало да боледува повече от това т.е. едно предположение. До ден днешен обаче никой не е излязъл с научно обяснение потърдено с изследвания и т.н. да обясни как точно работят ваксините и заради това оставам с впечатлението, че тъпака дето е предположил преди 300 години нещо си после се е размножил и тия "умни глави" днешните му последователи по абсолютно същия тъп начин подкрепят някакво си предположение само т.е. те са експерти в това да създават и осакатяват вируси ама изобщо не са наясно като вкарат полуумрял вирус в кръвта на човек или бебе какво точно се случва и как метаболизира всичко това. Дебили нещастни !
- vasko3dvideo
- Студент

Ето още едно филмче
Деца консуматори: Комерсиализацията на детството / Consuming Kids: The Commercialization of Childhood (2008)

Филмът „Деца-консуматори“ отчаяно се опитва да хвърли светлина върху действията на безпощадната милиардна пазарна машина, продaваща на децата и родителите им всичко: от нездравословна храна и кървави видеоигри до фалшиви образователни продукти и семейни коли. Използвайки свидетелствата на лекари, детски адвокати и работещи в рекламния бранш лица, филмът се фокусира върху бума на рекламите за деца след дерегулацията на маркетинга в САЩ. Показва как младите създатели на реклами използват най-новите открития в психологията, антропологията и нервно-лигвистичното програмиране (НЛП), за да превърнат американските деца в най-големите и силни консуматори в света. „Деца-консуматори“ критикува комерсиализацията на детството, повдигайки сериозни въпроси върху етиката на детския маркетинг и неговото въздействие върху здравето и щастието на децата.
http://www.dokumentalni.com/?p=754
Деца консуматори: Комерсиализацията на детството / Consuming Kids: The Commercialization of Childhood (2008)

Филмът „Деца-консуматори“ отчаяно се опитва да хвърли светлина върху действията на безпощадната милиардна пазарна машина, продaваща на децата и родителите им всичко: от нездравословна храна и кървави видеоигри до фалшиви образователни продукти и семейни коли. Използвайки свидетелствата на лекари, детски адвокати и работещи в рекламния бранш лица, филмът се фокусира върху бума на рекламите за деца след дерегулацията на маркетинга в САЩ. Показва как младите създатели на реклами използват най-новите открития в психологията, антропологията и нервно-лигвистичното програмиране (НЛП), за да превърнат американските деца в най-големите и силни консуматори в света. „Деца-консуматори“ критикува комерсиализацията на детството, повдигайки сериозни въпроси върху етиката на детския маркетинг и неговото въздействие върху здравето и щастието на децата.
http://www.dokumentalni.com/?p=754
За ваксинациите при раждането се прави нотариално заверен отказ от ваксинации, който се представя в болницата.
От тук може да си изтеглиш формуляр.
По този начин ще избегнеш първоначалните ваксинации. После обаче идва проблема, че те са задължителни по нашия закон. Ако не ги направиш подлежиш на глоба. Което също не е голям проблем имайки в предвид алтернативата. Тази глоба е в пълно противоречие на Конвенцията за правата на човека и биомедицината приета от РБ и влязла в сила (ДВ 32 от 12.04.2005) и по-специално чл. 5. „Всяка интервенция, свързана със здравето, се извършва само със свободно и съзнателно изразеното съгласие на заинтересованото лице. Това лице получава предварително необходимата информация за целта и естеството на интервенцията, както и за произтичащите от нея последствия и рискове.”
Въпросната конвенция е документ от по-висок ранг спрямо нормите на вътрешното ни право и насилствената ваксинация би била неправомерна. Самата ваксинация е медицинска интервенция и извършването на такава без съгласие би следвало да се разглежда като телесна повреда.
Следващия проблем е, че неваксинираното дете няма да го искат в детски градини и ясли пак в разрез със закона тъй като никой няма право да ти откаже достъп до образование.
Аз в момента го ям същия чеп, но детето няма да се ваксинира ако щат да се насерат всичките доктори. Изпаднахме в някакви абсолютно комични ситуации. Личната лекарка, която беше задължена да дойде първия ден след изписването пристигна, погледна го и още от вратата извади кочана с рецептите да предпише средства срещу колики и витамин Д. После ходихме на преглед, но в чакалнята беше пълно с някакви сополиви цигани и аз и казах че особено по време на грипната епидемия може да забрави повече да стъпим там и тя ще идва в нас. Съответно каквито разходи има по транспорта ще и бъдат покрити отделно. Два месеца тя не намери време да дойде. По едно време обаче се обажда, че идва. И пристига наща с някакъв пуяк от ХЕИ или РИОКОС, така и не разбрах. Да видят те защо сме отказали ваксини. Разговора няма да го преразказвам, но пълна комедия. По едно време я питаме тая така и така е дошла, няма ли да прегледа бебето? Оказва се, че въпреки, че е пропуснала няколко прегледа е дошла на гости и не си носи дори слушалките за да осъществи един елементарен преглед. Връчиха ни там някаква покана до 17.02 да идем да я ваксинираме за да не ни глобяват. Та сега чакам глобата. Предполагам, че няма да се занимавам да я обжалвам или да ги съдя.
От тук може да си изтеглиш формуляр.
По този начин ще избегнеш първоначалните ваксинации. После обаче идва проблема, че те са задължителни по нашия закон. Ако не ги направиш подлежиш на глоба. Което също не е голям проблем имайки в предвид алтернативата. Тази глоба е в пълно противоречие на Конвенцията за правата на човека и биомедицината приета от РБ и влязла в сила (ДВ 32 от 12.04.2005) и по-специално чл. 5. „Всяка интервенция, свързана със здравето, се извършва само със свободно и съзнателно изразеното съгласие на заинтересованото лице. Това лице получава предварително необходимата информация за целта и естеството на интервенцията, както и за произтичащите от нея последствия и рискове.”
Въпросната конвенция е документ от по-висок ранг спрямо нормите на вътрешното ни право и насилствената ваксинация би била неправомерна. Самата ваксинация е медицинска интервенция и извършването на такава без съгласие би следвало да се разглежда като телесна повреда.
Следващия проблем е, че неваксинираното дете няма да го искат в детски градини и ясли пак в разрез със закона тъй като никой няма право да ти откаже достъп до образование.
Аз в момента го ям същия чеп, но детето няма да се ваксинира ако щат да се насерат всичките доктори. Изпаднахме в някакви абсолютно комични ситуации. Личната лекарка, която беше задължена да дойде първия ден след изписването пристигна, погледна го и още от вратата извади кочана с рецептите да предпише средства срещу колики и витамин Д. После ходихме на преглед, но в чакалнята беше пълно с някакви сополиви цигани и аз и казах че особено по време на грипната епидемия може да забрави повече да стъпим там и тя ще идва в нас. Съответно каквито разходи има по транспорта ще и бъдат покрити отделно. Два месеца тя не намери време да дойде. По едно време обаче се обажда, че идва. И пристига наща с някакъв пуяк от ХЕИ или РИОКОС, така и не разбрах. Да видят те защо сме отказали ваксини. Разговора няма да го преразказвам, но пълна комедия. По едно време я питаме тая така и така е дошла, няма ли да прегледа бебето? Оказва се, че въпреки, че е пропуснала няколко прегледа е дошла на гости и не си носи дори слушалките за да осъществи един елементарен преглед. Връчиха ни там някаква покана до 17.02 да идем да я ваксинираме за да не ни глобяват. Та сега чакам глобата. Предполагам, че няма да се занимавам да я обжалвам или да ги съдя.
остави детските градини, ама едно време в България беше задължително и за училище
как ще се измъкваш там ? Чувала съм, че може да се изтъкне като причина хомеопатично лечение, но не знам каква е процедурата. Аз не можах да опазя децата от повечето ваксини, но тук, в Канада, въпреки че ни препоръчват, силно препоръчват, никой не може да ни задължи и избягнахме по няколко на дете
Успех с бебка!