Днес се присетих да ви разкажа за страхотния купон, който SPIDER SPORT спретна за фирмата, в която работя - Световния лидер SGS.
Задачата им беше трудна - 50 човека, недоспали, махмурлии и страдащи от хронична преумора.
Няколко загряващи игри на чист въздух посъбудиха компанията, а и времето беше с нас - след седмица мъгли денят, събота, беше слънчев и топъл.
Мястото на събитието беше Несебър, любимото ни място за Коледните празненства. Екипът на SPIDER SPORT се възползва от стария Несебър и организира игра-състезание със скрити съкровища и карти. Честно ви казвам, не съм се забавлявала така от дете! Разделени на отбори, цял ден тичахме из острова и ровихме ентусиазирани из камънаци и саксии. Забавлявахме се чудесно и свършихме нещо, което често позабравяме - да правим нещата заедно.
Е и понаучихме нещичко за себе си, както и за колегите и началниците, с които работим. Лично за мен, това беше едно жизнеутвърждаващо събитие! А отборът победител, беше не само добре организиран, но спечели и моралната победа.
Организираха мероприятието със сърце и душа и го проведоха професионално. Впечатлена съм! Всички сме много впечатлени! Препоръчвам ги горещо на всички, за които тийм билдинга тепърва предстои.
TEAM BUILDING by SPIDER SPORT
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
TEAM BUILDING by SPIDER SPORT
"There is no difference between living and learning... it is impossible and misleading and harmful to think of them as being separate." John Holt, author