Даmandarinkata wrote:подходя6то ли е синьото сирене за тази диета?
Храни подходящи за НВД
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
- cremcaramel
- Ст. асистент

Re: синьо сирене
По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен
Low fat - low food
Low fat - low food
Аз когато започнах НВД качих килограми ( бях 45 и станах 51) на височина 163см. Само че процента на мазнини ми се смъкна много и изглеждах доста по добре от мазна и 45 кг.
Важното е да имаш някаква цел. Дали ще са 5 кг или 5% мазнини...но да имаш ясно изградена представа за това което правиш.
Може да не смъкнеш нищо, а може и да имаш доста свалени кила.
Колкото по бавно толкова по сигурно обаче. Не е целта да ядеш по 500 кал на ден и после като започнеш да се храниш да лепнеш 5 кила, а да се научим да се храним качествено, пък другото идва от само себе си.
Успех
Важното е да имаш някаква цел. Дали ще са 5 кг или 5% мазнини...но да имаш ясно изградена представа за това което правиш.
Може да не смъкнеш нищо, а може и да имаш доста свалени кила.
Колкото по бавно толкова по сигурно обаче. Не е целта да ядеш по 500 кал на ден и после като започнеш да се храниш да лепнеш 5 кила, а да се научим да се храним качествено, пък другото идва от само себе си.
Успех
"Ние считаме за здравомислещи само онези хора,които споделят нашето
мнение"-Ларошфуко
мнение"-Ларошфуко
Пушено свинско филеBogo69 wrote:Какъв е проблема с филетата, защо не се препоръчват?
Състав: Свинско филе, готварска сол, соев протеин, лактоза, стабилизатор Е450, сгъстител Е407, овкусител Е621, антиоксиданти Е262, Е300, оцветител Е162, натриев нитрит Е250.
И това се продава легално по магазините под името пушено свинско филе
- Ани Илиева
- Ученик

1 ч.л. мед - 20 ккал., 6 гр. карбсcabitu wrote:Нали захарта беше забранена и я замених с мед ,а се оказа че в мед 100гр има 80 гр въглехидрат!!! и съм си хапвала 3-4 лъжици дневно, без да смятам това огромно количество .Сега съм много нещастна ,защото аз не пия от тея химии- заместители на захар .Ограничих се до 1 лъжичка в кафето , а чая без
Не ги купувайте тези "крема", които имат растителни мазнини и добавки. Купувайте си Филаделфия, или някой друг вид фришкезе. Те са чисто млечни продукти без добавки освен сол (и подправки, ако са овкусени).
Eggsistentialist
Timeless!
Timeless!
ето една рецепта за домашно приготвено крема сирене, поне знаете какво има вътре http://spidersport.com/forum/viewtopic. ... 3414#23414
-Ако искаш да се издигнеш до нещо като вещицa, Маграт Чеснова, трябва да научиш 3 неща.Кое е истинско,кое не е и каква е разликата...
-И винаги взимай името и адреса на младия мъж-допълни Леля
-И винаги взимай името и адреса на младия мъж-допълни Леля
-
nikolai_an
- Ученик

Здравеите,от 3 месеца съм на тази диета,но от месец си позволявам веднъж седмично помалко сладко(1 вафла).за тез 3 месеца отслабнах с 27 кг.(бях 127кг. при ръст 181см,сега 99 кг.)хапвам 3 пъти седмично сирене,но сам слушал че млечните продукти не са желателни,и това означавало грубо нарушаване на диетата,така ли е?също знам,че трябва да има и пауза на диетата,защото организмът свиква с ниското съдържание на въглехидрати и свалянето на кг.се преустановява(вярно ли е и това твърдение)?и още нещо-близките ми започнаха да се притесняват(от части и аз) заради активното отслабване и риск за заболяване
)!има ли място за претеснение,понеже мисля да сваля още 5-6 кг. и след като достигна желаното тегло трябва ли да завиша ъглехидратите?(да си позволявам помалко безалкохолно,алкохол,тестено,хляб),БЛАГОДАРЯ за вниманието.
За какво ти е да убиваш вкуса на изварата? Слагай заквасена сметанка 
Аз съм скептична към всички смляни и умешани храни, понеже наистина не можеш да си сигурен за състава. На прав път си - пастета и каймата са си соя и кой знае какво още. Аз по-скоро бих си позволила гъши дроб един път в седмицата, отколкото да ям пастет.
Относно консервите, ако става ?с за риба тон, вземай си такава в собствен сос и ако пиеш много вода и спортуваш, може и да не я плакнеш от солта. Не купувай консерви с олио или доматен сос и т.н...не съм сигурна, че плакненето им има смисъл
@nikolai_an - имаш невероятни резултати и не мога да повярвам, че не си спортувал...явно доста си преяждал
Не мисля, че ти и близките ти трябва да се притеснявате - пий рибено масло и няма да е лошо да започнеш да тренираш. Успех! 10 кила по-малко са напълно възможен резултат 
Аз съм скептична към всички смляни и умешани храни, понеже наистина не можеш да си сигурен за състава. На прав път си - пастета и каймата са си соя и кой знае какво още. Аз по-скоро бих си позволила гъши дроб един път в седмицата, отколкото да ям пастет.
Относно консервите, ако става ?с за риба тон, вземай си такава в собствен сос и ако пиеш много вода и спортуваш, може и да не я плакнеш от солта. Не купувай консерви с олио или доматен сос и т.н...не съм сигурна, че плакненето им има смисъл
@nikolai_an - имаш невероятни резултати и не мога да повярвам, че не си спортувал...явно доста си преяждал
Министерство на звука