Алтернатива на пастата за зъби
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Алтернатива на пастата за зъби
Разтърсих се за алтернатива,защото пастата за зъби нещо не ми се нрави много и попаднах на това: http://www.users.on.net/~arachne/teeth.html
С две думи в статията се казва за чистене с груба тъкана дреха и чаша вода със сол.
С две думи в статията се казва за чистене с груба тъкана дреха и чаша вода със сол.
солта и содата избелват, но не се препоръчват много заради нараняване емайла на зъбите.
за венците е добре, ама то и отвара от лайка също.
аз единия път когато бях в UK и там жената четеше много литература за билките и маслата. знам че си втриваше някакво масло сутрин. под масло разбирай примерно бадемово масло от аптеката. Ама в 21 век да търсиш алтернатива на паста за зъби....
Аз забелязвам когато не ям въглехидрати и ми идва да си изям пастата за зъби, но това е друга тема.
за венците е добре, ама то и отвара от лайка също.
аз единия път когато бях в UK и там жената четеше много литература за билките и маслата. знам че си втриваше някакво масло сутрин. под масло разбирай примерно бадемово масло от аптеката. Ама в 21 век да търсиш алтернатива на паста за зъби....
Аз забелязвам когато не ям въглехидрати и ми идва да си изям пастата за зъби, но това е друга тема.
- cremcaramel
- Ст. асистент

сега ще посветя следващия един час да се образовам малко за захарта, която трябва да имам в кръвта си. май ще се метна утре да ми премерят кръвното.
не ми се яде нищо солено, кара ме на сладко и това е. понеже пастата ми за зъби е ароматизирана за това казах че искам да я изям вместо сладолед примерно.
не ми се яде нищо солено, кара ме на сладко и това е. понеже пастата ми за зъби е ароматизирана за това казах че искам да я изям вместо сладолед примерно.
- cremcaramel
- Ст. асистент

- Милко Георгиев
- Академик

- cremcaramel
- Ст. асистент

Аз си мия зъбите само с въпросният сапун за зъби от 3 години и никога вече няма да се върна към пастата за зъби. За сапуна можете да прочетете и да си го поръчате от тук:denny wrote:Нещо,наречено Tooth soap.В момента го ''тествам'',готино е ,няма абразиви.сапунче направо,но се продава и поръчва от US.
http://www.automateyourwebsite.com/app/?af=266942
В момента дори има промоция - купуваш 2 дават ти 3. една опаковка стига за поне 3 месеца. Изчиства плака, подобрява кървящи венци, не наранява емайла, абе супер е.
-
Явор Грънчаров
- Ученик