Козметика за кожата
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Имам опит и с маските за коса
- задължително домашни, нещо не вярвам на готовите. Забърквам жълтък, витамин А,, зехтин, мед, хинин, рициново масло/ не слагам всички тези неща наведнъж, комбинирам когато и каквото имам/. По едно време за около 2 месеца си правех по 2 пъти в седмицата. Косата става невероятно лъскава, жизнена.
- Ани Илиева
- Ученик

Дева имат хубави продукти наистина, макар че и мен ме гони предразсъдъкът, че щом не ми е скъпо, значи няма да е хубаво...caramele wrote:М дам крема за околоочния контур на Дева е добър. Такава марка е и лосиона който го ползвам сегаУж сме свикнали "българското" да е гадно но се оказва че никак не е така (особено след злополучния ми опит с шампоаните на Ейвън, ох ужас ужас беше
)
На Ейвън по едно време ползвах антицелулитния им гел и бях доволна. Но това беше отдавна, не спортувах, не ядях свястно и ефектът беше краткотраен.
Последният гел за дупе и краци, който изпробвах, беше на Lineance (въобще съм на вълна френско) и имаше невероятен ефект върху... рецепторите ми. Просто ми ухаеше адски приятно
Робът трябва да се стреми към свободата, а свободният - към съвършенството
- karolina_kraleva
- Ученик

Между другото (оффтопик ама да ви кажа ) съм забелязала че жени които дълго време спортуват аеробика и т.н. са по-сбръчкани от другите - даже бях чела някъде че от подскачането на кожата на лицето и тялото изобщо не им ставало добре и увисвали
Здраейте,отдавна чета във вашия форум,с някой неща съм съгласна с други не,като цяло ми харесва ,но с цялото ми уважение по-гояма глупост от това не бях чувала
Здраейте,отдавна чета във вашия форум,с някой неща съм съгласна с други не,като цяло ми харесва ,но с цялото ми уважение по-гояма глупост от това не бях чувала
Не е глупост, истина е. Но не е резултат от прекомерното подскачане
, а от по-малкия процент подкожна мазнина в сравнение с наборките им, които не спортуват. Заради това сред зрелите жени се шири дилемата, според която след определена възраст трябва да избират между хубавото лице и хубавото дупе.
Не знам как стои въпросът спрямо ВМ-НВД. Все пак при този начин на хранене се приемат достатъчно полезни мазнини, който действат добре на кожата.
Не знам как стои въпросът спрямо ВМ-НВД. Все пак при този начин на хранене се приемат достатъчно полезни мазнини, който действат добре на кожата.
The only way is all the way
Re: Козметика за кожата
Ани,Ани Илиева wrote:Препоръчайте ми козметика, ако не за заглаждане на кожата, то поне за замазване на съвестта, че се грижа за красотата си...
Аз съм много доволна от лосиона за стягане за стягане на кожата на Гарние, мисля, 4е серията се казва Body Tonic май и е жълта. Има и един препарат в опаковка на ролково дезодорант4е с анти-целулитен ефект, по-добре действа от лосиона. Аз например използвам в момента първото, комбинирано с масаж с топка за масажиране поне 10 мин на ден.
Козметиката за лице си я купувам единствено от козметик професионалист, никога от аптека или супермаркет. Препоръчвам http://www.matisbg.com/ и http://www.bioline-jato.com/ .
Я да го съжевим малко този форум. Аз съм голяма фенка на мазилцата. Пробвала съм какво ли не, но скъпото си е най-хубаво. Много съм доволна от Биотерм, пробвала съм какво ли не. И Виши стават според мен, като за по-нисък клас козметика. Но съм очарована от един спрей, който скоро си взех на Lierac- Bust Lift. Наистина стяга доста кожата на гърдите, разбира се не прави чудеса, но кожата става много мека, гладка и стегната. А за тяло съм се наточила на лосиона на Диор- J`adore, но още не съм прежалила паричките си.
Въпрос: какво ползвате за кожата около очите? Аз много се чудя какво да си взема и тъй като вече имам 3 такива мазила за околоочният контур (гел, стик, крем) и трите не са оптимални. Може би мострата на Биотерм пак ми допадна, но не съм сигурна дали пък няма по-добро...
Въпрос: какво ползвате за кожата около очите? Аз много се чудя какво да си взема и тъй като вече имам 3 такива мазила за околоочният контур (гел, стик, крем) и трите не са оптимални. Може би мострата на Биотерм пак ми допадна, но не съм сигурна дали пък няма по-добро...
Обичам козметика! Луда съм по нея
Все повече започвам да се ориентирам към натуралната козметика, въпреки че все още не нацяло.
За тяло ми харесват продуктите на Body Shop. От там ми започна любовта и към Shea Butter.
В момента за около очите ползвам на Clarins за първи линии сутрин, а вечер на L`Occitane с Shea butter. Опитвам се да си хидратирам максимално кожата.
Много обичам и термалната вода. Много е освежаващо и действа добре.
Все повече започвам да се ориентирам към натуралната козметика, въпреки че все още не нацяло.
За тяло ми харесват продуктите на Body Shop. От там ми започна любовта и към Shea Butter.
В момента за около очите ползвам на Clarins за първи линии сутрин, а вечер на L`Occitane с Shea butter. Опитвам се да си хидратирам максимално кожата.
Много обичам и термалната вода. Много е освежаващо и действа добре.
Времето и дисциплината, които човек отделя за себе си всеки ден, променят не само външния му вид, но и виждането му за живота като цяло.
За очи съм доволна от кремчето на Ейвън, това двуфазното - Anew Rejuvenate, обачего ползвах около 4 месеца, вече ми омръзна и търся алтернатива.
Наскоро ми попадна тестер на Estee Lauder ( извинявам се ако съм допуснала няколко правописни тук )- тъмно лилаво шише, мазно кремче за под очи, което ми взе акъла. По цял ден си опипвах кожата около очите, не можех да се наситя на усещането- не съм го получавала с друг крем никога преди.
Обаче цената за най-малката опаковка се оказа 180 лв. и се наложи да убедя себе си, че чак такива сериозни бръчки нямам
А иначе за тяло горещо препоръчвам анти-целулитните на Евелин( много прилични като цена), които на целулита може и само да се усмихват, обаче толкова нежна кожа на дупето като след тяхното ползване не съм имала дори и след редовни сесии с бебешкото лавандулово масло на Джонсън.
На Евелин от серията се предлага и много готин серум за бюст- ефектът е копринена кожа, много нежно мирише.
А иначе на Ейвън ваниловите кремове за тяло, душ гелът и спреят приканват да се замозахапете по третираните с тях части от тялото.
Enjoy!
Наскоро ми попадна тестер на Estee Lauder ( извинявам се ако съм допуснала няколко правописни тук )- тъмно лилаво шише, мазно кремче за под очи, което ми взе акъла. По цял ден си опипвах кожата около очите, не можех да се наситя на усещането- не съм го получавала с друг крем никога преди.
Обаче цената за най-малката опаковка се оказа 180 лв. и се наложи да убедя себе си, че чак такива сериозни бръчки нямам
А иначе за тяло горещо препоръчвам анти-целулитните на Евелин( много прилични като цена), които на целулита може и само да се усмихват, обаче толкова нежна кожа на дупето като след тяхното ползване не съм имала дори и след редовни сесии с бебешкото лавандулово масло на Джонсън.
На Евелин от серията се предлага и много готин серум за бюст- ефектът е копринена кожа, много нежно мирише.
А иначе на Ейвън ваниловите кремове за тяло, душ гелът и спреят приканват да се замозахапете по третираните с тях части от тялото.
Enjoy!