Знам, че най-доброто лечение е да се направят мускулчета под кожата и това ще стане някой ден. А дотогава? Препоръчайте ми козметика, ако не за заглаждане на кожата, то поне за замазване на съвестта, че се грижа за красотата си...
Козметика за кожата
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
- Ани Илиева
- Ученик

Козметика за кожата
Момичета, ще се радвам, ако споделите за някоя открита и изпробвана от вас хубава козметика за стягане и изглаждане на кожата 
Знам, че най-доброто лечение е да се направят мускулчета под кожата и това ще стане някой ден. А дотогава? Препоръчайте ми козметика, ако не за заглаждане на кожата, то поне за замазване на съвестта, че се грижа за красотата си...

Last edited by Ани Илиева on Thu Mar 16, 2006 07:51, edited 1 time in total.
Робът трябва да се стреми към свободата, а свободният - към съвършенството
Ми не знам дали ми се е стегнала кожата от лосиона обаче този който ползвам в момента струва под 5 лева, ужасно мизерно изглежда но направо не мога да спра да се пипам-супер мека ми е станала кожата
А иначе за лице харесвам продуктите на БиоТерм и Ла Прери - малки кутиики-скъпотиики но съм ползвала и на двете марки и съм много доволна (за околоочния контур, млека разни за тяло пак стягащи някакви, маски за не знам кво....). Между другото (оффтопик ама да ви кажа
) съм забелязала че жени които дълго време спортуват аеробика и т.н. са по-сбръчкани от другите - даже бях чела някъде че от подскачането на кожата на лицето и тялото изобщо не им ставало добре и увисвали 
От подтвърден източник мога да похваля тези кремове за стягане на кожата. Аз лично не съм ги ползвала, защото малко скъпички ми идват, но една приятелка е много доволна от тях:
1. shiseido - body creator. \" aromatic sculping gel, anti-cellulite.... невероятен е, особено за \" вталяване\"...най-вече за коремче, таля. много е добър.
2. clarins, total body lift\" stubborn cellulite control\"...за целулит е невероятно, особено крачета и дупе. също и този крем, както и на шисеидо, намалява см, но най-вече маха целулит.
3. clarins, \" masvelt\". той е добър за намаляване на обем...за съжаление, е малко по-бавен от предишните 2 за да даде ефект, но е много добър също:)
4. Yves Saint Lourent - Total fitness. много хубаво мирише, и прави кожата копринена.
Доколкото знам с ехарчат около 40 евро, което не е никак малко за лосион...
1. shiseido - body creator. \" aromatic sculping gel, anti-cellulite.... невероятен е, особено за \" вталяване\"...най-вече за коремче, таля. много е добър.
2. clarins, total body lift\" stubborn cellulite control\"...за целулит е невероятно, особено крачета и дупе. също и този крем, както и на шисеидо, намалява см, но най-вече маха целулит.
3. clarins, \" masvelt\". той е добър за намаляване на обем...за съжаление, е малко по-бавен от предишните 2 за да даде ефект, но е много добър също:)
4. Yves Saint Lourent - Total fitness. много хубаво мирише, и прави кожата копринена.
Доколкото знам с ехарчат около 40 евро, което не е никак малко за лосион...
- Ани Илиева
- Ученик

Би трябвало.sheepish wrote:А тези стягащи кремове дали въобще действат? Възможно ли е изобщо?
Кожата е жив орган, част от жив организъм. Влияе й всичко - от въздуха и водата, слънцето, храна, през всякакъв вид целенасочена терапия, до общо психично състояние...
- Ани Илиева
- Ученик

Ани, против сбръчкване на лицето най-ефективното нещо е хидратацията на кожата. Затова ти препоръчвам да си избереш някой хубав хидратиращ крем. Ако трябва да ти препоръчам конкретна марка, макар че доскоро бях доста скептична към българските марки - това е българската марка Арома Витал. Имат дневен, нощен и очен контур - цените са някъде по 9-10 лв на крем.
- Ани Илиева
- Ученик

Ами нищо чудно... Обезводняване+продължителни монотонни аеробни натоварвания. Не мисля, че е от гравитацията обаче, по-скоро си изгарят мускулатуратаcaramele wrote: Между другото (оффтопик ама да ви кажа) съм забелязала че жени които дълго време спортуват аеробика и т.н. са по-сбръчкани от другите - даже бях чела някъде че от подскачането на кожата на лицето и тялото изобщо не им ставало добре и увисвали
От друга стана пък най-красиви до дълбока старост са балерините
Радвам се, че си доволна, защото в момента го ползвам.4. Yves Saint Lourent - Total fitness. много хубаво мирише, и прави кожата копринена.
Колебаех си между него и този:
Като ми свърши настоящия, ще си го взема.clarins, total body lift\" stubborn cellulite control\"...за целулит е невероятно, особено крачета и дупе. също и този крем, както и на шисеидо, намалява см, но най-вече маха целулит.
П.С. Много хубава темичка!
The only way is all the way
М дам крема за околоочния контур на Дева е добър. Такава марка е и лосиона който го ползвам сега
Уж сме свикнали "българското" да е гадно но се оказва че никак не е така (особено след злополучния ми опит с шампоаните на Ейвън, ох ужас ужас беше
)Емилия еми едни ампулки 1000 лева са наистина за 1 седмица употреба май беше - и в Германия са толкова 500 евро. Взимала съм си кремчета на Ла Прери с "връзки" така да се каже та затова ми идваха по-тънко и можех да си ги позволя. Но гледам да не употребявам толкова силна козметика че не е много подходяща за годините ми