напади
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
напади
Напоследък сутрин, вместо обичайното си тичане, започнах да правя напади, като ги редувам - един ден с крачка напред, един ден с крачка назад, по около 30-на минутки. След това правя 10-на минутки магарешко ритане. Така не губя сила, както от тичането и резултатите, които виждам върху себе си ме карат да си мисля, че съм на прав път, но бих искала да чуя и вашето мнение, доколко тази ми тренировка е удачна като алтернатива на бягането.
- Милко Георгиев
- Академик

темата е стара, но понеже имам енергия в повече, както и време сутрин - мисля си за Табата с напади - статични с лека тежест. една серия с единия крак изнесен, следващата с другия и така ... докато усетя, че е добре да спра. Коментар по идеята? Допреди малко ми се въртеше Табата протокол на крос-тренажора, но нападите ми харесват повече ...
Никога не е късно да бъдеш това, което би могъл да бъдеш.
Според мен нападите не са най-добрата идея за табата. За да се спазва напълно протокола използваното движение трябва да е такова, че да можеш бързо да оставяш тежестта и да я взимаш.
С този протокол на кростренажор се получава, да. Също добра идея е с бърпита - пробвай;)
С този протокол на кростренажор се получава, да. Също добра идея е с бърпита - пробвай;)
Само човек способен на мисъл е способен на любов.
Felix qui nihil debet.
Felix qui nihil debet.
- cremcaramel
- Ст. асистент

ето това:орион wrote:аз така и не разбрах какво е "бърпита"Жокер? Поне наименование на англ., после ще се оправям ...
http://www.youtube.com/watch?v=7MGljX4bbps
- daniel.panev
- Асистент

Такова упражнение няма, не е имало, няма и да има...alexstoilov wrote:Или кое според вас е добро упражнение за горене на мазнини около корема без горене на мускул?
"Бърпи" е упражнение, "Табата" - протокол за провеждане на тренировка - да ги сравняваш е все едно да сравняваш ябълки с портокали.alexstoilov wrote:Тези бърпита горят ли мазнини като Табата?