Резултати с ВМ-НВД

Споделете вашите тренировки, менюта и резултати

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

addicted
Студент
Студент

Post by addicted »

vasko3dvideo wrote:
addicted wrote:Ох, айде аз да се оплача. На НВД съм от октомври, свалих 6-7 кг, които бях качила лятото. Преди това лято винаги съм се хранила на режим, подобен на НВД, та затова рязко качих когато нямах възможност да се храня без въглехидрати. Преди около месец вдигнах мазнините. Не съм мръднала на килограми от декември. Загубила съм може би 1-2 кг мазнина и съм качила толкова активно тегло. :/ Чудя се какво да променя, за да почна да свалям с някакви нормални темпове. Сантиметрите също падат много бавно... Почти не нарушавам режима (последният месец изобщо не съм), а съгрешенията ми най-често са 1-2 ябълки или 1-2 портокала, 1 парченце шоколад или нещо абсолютно незначително... Да не говорим, че това се случва 1-2 пъти в месеца. Почти никакви въглехидрати не ям, тренирам 6 пъти в седмицата интервални кардио тренировки и силови тренировки... :headbang: А имайки предвид, че съм около 67 кг, с 29% подкожни мазнини (ориентировъчно, не съм се мерила с калипер все още), не е като да нямам за сваляне, най-вече в долната част на тялото.
То тая тема е за хвалене :wink: Иначе спри ядките, млечните и солените неща.
Малко разнообразие да внеса в темата :P Иначе аз млечни почнах да ям преди месец някъде, когато вдигнах мазнините, иначе не си позволявах никакви сирена и кашкавали, само мляко от време на време и малко извара... Резултати нямаше поне 2 месеца, затова и реших да променя режима. Ако спра млечните и ядките, не знам как ще си докарвам мазнините :worried: Но мерси за съвета, вероятно днес ще си довърша кашкавала и ще мина 2-3 седмици на месо, риба, яйца и зеленчуци и пак ще се отчета има ли резултати. : )
addicted
Студент
Студент

Post by addicted »

Колкото и да мъча масло и сметана, не става работата. 2 дни съм на по 1100 калории, ама какво да се прави. Ще тъпча пържоли до припадък, че днес нямах сила да тренирам като хората. :/ Иначе най-сетне мръднах на талия - 71 см е вече. :party: Това прави общо 6 см за около 3 месеца, което не е чак толкова лош резултат. Остават още 6 см от нея и още 16 от ханша :lol:

И едно въпросче: сметаната не се ли причислява към млечните?
nesretnika
Ученик
Ученик

Post by nesretnika »

Здравейте. На 35 години съм - мъж. След месец ще станат 3 години от както се храня само ВМ-НВД. Висок съм 176 и съм 74 кг. Тренирам три пъти в седмицата рано сутрин преди работа по 40-50 минути и после бачкам по минимум 10 часа на ден - 28 дни в месеца. В началото на режима бях в някаква еуфория, броях си калории, тренирах доста често и после някак се научих колко да ям без излишни заигравки с цифри. Сега се храня три пъти на ден и рядко пропускам хранене. От както съм на този вид хранене за първите 3-4 месеца свалих 8 ненужни килограма и спаднах до 70 кг общо тегло. След това за 4-5 месеца станаха 74 и от тогава си поддържам тези. Не съм боледувал нито веднъж за това време, не се уморявам, спрях да забравям, не ме боли глава в края на роботен ден и се чувствам идеално. Благодаря на всички пишещи във форума и нека силата бъде с вас!
jordanvk
Ученик
Ученик

Post by jordanvk »

Здравейте,
Стана един месец, откакто съм на ВМ НВД и реших да споделя и аз моите резултати. 8)
Започнах с 10,9% телесни мазнини, сега съм 9%, теглото намалих от 74 на 72 кг. Висок съм около 170 см., на 23 години.
За този месец смея да твърдя, че бях стриктен (макар и да не съм броял калории), ядях общо взето само месо, яйца, млечни продукти, зеленчуци и плодове (в ограничени количества). Изключително съм доволен от резултата. Не усещам да ми липсва нещо, когато не ям въглехидрати, даже напротив - чувствам се отлично! Тренирах сериозно само 2 пъти на седмица за по 1 час, кардио по 1-2 пъти в седмицата по 15 минути, понеже не ми оставаше време от работа и учене за държавен изпит... Смятам да продължа с този режим, като добавя и повече кардио тренировки сега, когато съм по-свободен. Най-ценното е, че започнах внимателно да осмислям какво и кога ям и елиминирах междинните похапвания, които бяха, общо взето, боклуци - пици, вафли и т.н. Много ми помогна в началото листа за храна. На хората, които се колебаят дали да започнат такъв хранителен режим, препоръчвам горещо да опитат. Аз също бях леко скептичен в началото, но се убедих, че това е "правилното" хранене, което, освен всичко друго, позволява едновременно покачване на мускулна маса и намаляне на телесни мазнини. Много интересно е, че в семейството ми в началото бяха абсолютно против тази диета, но постепенно, като видяха моите резултати, "прогледнаха" и сега искат да опитат и те, направо не мога да повярвам :P
Не знам, дали е тук мястото да кажа за тренировките, но искам да отбележа, че откакто започнах да тренирам комплексни упражнения със свободна тежест, се чувствам отлично и имам много добри резултати, без болки, без травми. Усещам, че силата ми стана, някак си, по-функционална и приложима в ежедневието, трудно ми е да го обясня, но определено има разлика. Преди тренирах повече по-изолирани упражнения - лежанки, машини, скрипци, но започнах да усещам застой и липса на какъвто и да е прогрес, месеци наред. Сега, с упражнения като мъртва тяга, клекове и ренегатско гребане, силата ми потръгна доста.
И накрая, но не на последно място, едно голямо благодаря на Ангел Стоянов и целия екип на Spider Sport - страхотни сте, продължавайте в същия дух! :)
Edit: 2ри месец на ВМ-НВД, като си позволявах малко повече въглехидрати :oops: : телесни мазнини 8,2%. Този режим определено работи, със сигурност мисля да продължавам!
lanas
Ученик
Ученик

Post by lanas »

Здравейте,
аз съм Светла, gradient can fly, регистрирах нов потребител, защото не ме пускаше със стария.

Искам да Поздравя Милко и Спайдър Спорт за голямото развитие! Преди бяхте само ти и Галя Толкинтън, а сега сте вече нещо наистина голямо и много полезно!

аз се позагубих покрай бременност и професионално развитие.

Покрай бремеността качих 35 килограма, които боря до ден днешен.

За две години на стриктно вм-нвд свалих 25 килограма. Сега ми остават още 10 макс до визията, която гоня от здравословна гл. точка най-вече.

През тези две години се върнах сериозно към спорта - Алпинизъм. Като част от тренировките ми са отново планинско бягане, спийд хайкинг,трекинг. Развитието ми е доста голямо и всичко благодарение на техниките, които научих от Милко и Галя!

Въобще ВМ-НВД работи безотказно!

Поздрави на всички!
Търпение. Упоритост. Настойчивост. Търпение.
addicted
Студент
Студент

Post by addicted »

Общо 7 кг долу за около половин година. Остават още 7. Дано след половин година се отчета отново успешно. :)
marinkata89
Ученик
Ученик

Post by marinkata89 »

Здравейте :) От 23.07.2015 сам на НВД.
Сутрин закусвам с плод ( един ден плод , на другия замествам с протеин) ..
На обяд рядко ям .. За следобедна закуска ям краставици с магданоз и чаена лъжица зехтин.. за вечеря пилешки гърди ( на партигрил) със салата от краставици отново. Започнах НВД заради алергия , която лекуваха с кортизон и др. препарати. Не трябваше да излизам , да се изпотявам и общо взето си седях в къщи и не правих нищо. Качих 7кг. На 28.07.2015 се прeмерих , бях свалила 4 кг. Бях 59 сега 55. Тренирам в домашни условия ( най-вече коремните мусколи). В см : -4 см талия , -4см корем.Бедрата и ръцете не са мръднали. От вчера пия течен Л карнетин преди тренировка.Искам да попитам ще започна ли пак да свалям килограми, зашото започнах да се притеснявам, че няма да мръдна повече. Ръста ми е 161см. Кг : 55 в момента. Благодаря :)
meal
Ученик
Ученик

Post by meal »

marinkata89 wrote:Здравейте :) От 23.07.2015 сам на НВД.
Сутрин закусвам с плод ( един ден плод , на другия замествам с протеин) ..
На обяд рядко ям .. За следобедна закуска ям краставици с магданоз и чаена лъжица зехтин.. за вечеря пилешки гърди ( на партигрил) със салата от краставици отново. Започнах НВД заради алергия , която лекуваха с кортизон и др. препарати. Не трябваше да излизам , да се изпотявам и общо взето си седях в къщи и не правих нищо. Качих 7кг. На 28.07.2015 се прeмерих , бях свалила 4 кг. Бях 59 сега 55. Тренирам в домашни условия ( най-вече коремните мусколи). В см : -4 см талия , -4см корем.Бедрата и ръцете не са мръднали. От вчера пия течен Л карнетин преди тренировка.Искам да попитам ще започна ли пак да свалям килограми, зашото започнах да се притеснявам, че няма да мръдна повече. Ръста ми е 161см. Кг : 55 в момента. Благодаря :)
http://lichentrenior.com/visoko-mazninn ... ne-vm-nvh/

Оправи си храненето!
cleo1984
Ученик
Ученик

Post by cleo1984 »

Здравейте на всички,да разкажа и аз моята история.

До 20 годишна ежедневно играех народни танци по 4-5 часа на ден ,бях 48-49кг ,висока съм 174см.Ядях всичко по много,но не качвах кг.В момента в който спрях танците качих 12кг за 3месеца.След това забременях със сина ми и стана 90кг.Голямо ядене падна 9 мес.След като родих се изтеглих и бях 84кг.И така 5год . какво ли не пробвах ,но без резултат.
Започнах 90дн диета и за 9мес свалих 26кг.Две год ги поддържах със разделно хранене и много вървене пеша,без спорт.
Забременях със дъщеря ми ,през цялата бременност бях на разделно хранене дори правех плодови и водни дни.От 58 кг станах 82кг.Излязох от родилното 75кг.и веднага започнах 90дн диета.За три мес.свалих едва 6кг,надявах се на повече.Продължих да се храня разделно ,но ги качих отново.Започнах да постя преди Великден ,наблегнах на картофи ,ориз и черен хляб и качих още 2кг.
Сега искам да започна НВД.Много искам да сваля поне 18-20кг.

Разполагам от село (понеже гледаме животни)със
св.месо,
тел.месо
пил.месо
яйца
кис.мляко,
кашкавал,
прясно мляко,
кайма смес тел-50%,свинско-50%,
наденица смес със подправки,
суха наденица ,
черен дроб

Как да се храня ,как да си подбера най-добре порциите ,за да имам резултат.

Ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите.
malina
Доцент
Доцент

Post by malina »

Клео, яж колкото искаш за начало от това:

св.месо,
тел.месо
пил.месо
яйца
кайма смес тел-50%,свинско-50%,
наденица смес със подправки,
суха наденица ,
черен дроб

по-малко от това (примерно стотина грама)
кис.мляко,
кашкавал,
прясно мляко

май темата ти е неподходяща, ако искаш си направи дневник
malina
Доцент
Доцент

Post by malina »

резултати :P

Image
malina
Доцент