Смесване на различни видове меса и ВМ-НВ храни

Хранителен режим за всеки желаещ здраве и дълголетие.<br>
<i>Известен и като Високо-Мазнинна Ниско-Въглехидратна Диета (ВМ-НВД)</i>

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Post Reply
George
Ученик
Ученик

Смесване на различни видове меса и ВМ-НВ храни

Post by George »

Здравейте, от доста време ме мъчи един въпрос и не мога да намеря инфо по темата.

Милко казва, че не трябва да се смесват въглехидрати и протеин (ориз и месо), защото първите завличат със себе си не разградения протеин от стомаха към тънките черва и после гние в дебелото.
Въпросът ми е: Може ли да се смесват месо и яйца на едно хранене или дроб и месо? В яйцата и дроба има макар и минимално количество въглехидрати и те довеждат ли до гореспоменатия ефект?

Благодаря за вниманието.
Милко Георгиев
Академик
Академик

Re: Смесване на различни видове меса и ВМ-НВ храни

Post by Милко Георгиев »

George wrote:Здравейте, от доста време ме мъчи един въпрос и не мога да намеря инфо по темата.

Милко казва, че не трябва да се смесват въглехидрати и протеин (ориз и месо), защото първите завличат със себе си не разградения протеин от стомаха към тънките черва и после гние в дебелото.
Въпросът ми е: Може ли да се смесват месо и яйца на едно хранене или дроб и месо? В яйцата и дроба има макар и минимално количество въглехидрати и те довеждат ли до гореспоменатия ефект?

Благодаря за вниманието.
Може да се смесват различни протеини.
Въглехидратите в дроба и яйцата са под 2%, това е нулев фактор.
Става дума да няма наличие на въглехидрати, които да са значимо количество спрямо протеина и мазнините.

Кондиционен треньор
Post Reply