Здравейте, реших да пиша, че съм в нещо като "развитие в застой". Тренрам три пъти седмично и обикновено карам на 555, с много редки изключения. Така вече около 2години, ако не греша. Има няколко неща, които още не умея и са ми цел, която все не достигам - набиране и клек на един крак. Набирането ми е до гръклана, ама с отскок, и на петото се умарям, а понеже левия ми ахилес е по-къс и с него не мога да направя клек на един крак без да се подпра на дясното си коляно, избягвам да пробвам изобщо с тежест.
Също като сметнах какви трябва да са ми постиженията процентно от моето тегло, пак излезе, че не съм явно в достатъчно добра форма. Ама сега няма да изпадам в подробности, просто ще почна да си водя дневник тук и ако някой ми даде съвет ще се радвам. Направо си пиша последните две тренировки, защото реших да мина на Single Stamina предимно, та:
Четвъртък:
Мъртва тяга - 120kg - 2x1; 110kg - 3x1; 5x1 x 100kg
Cable Push-Pull - 40kg 2x1; 35kg 8x1
нямах време за нищо друго и само тези двете правих, като ми се сториха леки, следващия път ще увелича
Събота:
Преден клек - 60kg 2x5; 3x4; 3x3; 2x2
Военна преса - 34kg 3x1; 30kg 7x1
Странично разтягане с 10kg 5x8
пак нямх време за друго
За съботната тренировка не бях ползвала калкулатура и го карах на интуиция, като залагам на максимумите си от преди. така ще направя и за следващата ми тренировка във Вторник и ще видим..
Дневник на Златина
Moderators: Милко Георгиев, pa4080