Becoming a supple leopard

Трениране с тежести (щанги, гири, дъмбели, пудовки), ластици, свободно тегло с цел подобряване на физическата подготовка и представянето в различни видове спорт.

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Post Reply
Dement
Ученик
Ученик

Becoming a supple leopard

Post by Dement »

Преди известно време попаднах на този кондиционен експерт Кели Старретт. Може да сте го чували, но според мен всеки , който претендира, че се занимава "правилно" със спорт трябва да му обърне внимание.

В този подкаст, на Джо Роугън, горе доло става ясно, за какво иде реч:
http://podcasts.joerogan.net/podcasts/k ... en-cordoza

Много интересно, много научно обосновано, че даже като Милко говори от време на време. :)
Като препоръки този чичка тренира много състезатели от УФЦ, редица олимпиици и т.н.
Отделно, напълно сериозно си каза, че ако някое момче иска да излезе с дъщеря му, пред двора на къщата си има 100 кг. камък и първо трявбва да го вдигне и чак тогава има разрешението да я изведе :) :)

Самата книга струва 60 долара, в амазон е 35, но поеже сте мой хора, който я иска ще му я пусна в ПДФ формат, ако не ме изкажете на властите в САЩ :)

Обърнете внимание, книгата просто е MUST
"Wounds Heal. Scars fade. Glory is forever."
Monster
Ученик
Ученик

Post by Monster »

Train by day, Joe Rogan podcast by night all day!

Не бях слушал подкаст покрай Дан Харди насам, но благодаря за предложението, ще го изслушам през следващите дни тоя епизод.

Книги много не чета, но ако излезе в Audible може и да я изслушам. Доколкото проверих набързо май я няма още.
Post Reply