| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
daniel.panev Гл. асистент

Юзър от: 12 Фев 2008 Мнения: 767 Живее в: София
|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 22:49 Заглавие: |
|
|
| sunrain написа: | | Поне това, което в момента се продава във Варна, пише с еди колко си процента съдържание на мазнини ... е викам си как така, но спрях да се чудя естествено. |
Обикновено в маслото има 82-83% мазнини. Всичко различно от това би следвало да ти се струва "съмнително"...
| sunrain написа: | | Сега проблема ми е какво масло на сносна цена да си купя от търговската мрежа |
Дефинирай най-вече "сносна цена", щото това понятие е мнооого относително... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
donatella Студент

Юзър от: 07 Фев 2010 Мнения: 5 Живее в: plovdiv
|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 23:18 Заглавие: |
|
|
| SoAlien написа: | | Добре, тогава кое е по-добре преди лягане ? Протеин ? Мазнина ? И двете ? Или с примери - ядки ? Масло ? Яйце ? Аз мн обичам късно вечер малко масълце (домашно) да си хапвам ... Но там май няма много белтъчини ... Но обичам и суровохванато кисело мляко под формата на бърканица - или просто сирене ? Във втория случай вече има повече белтък, а в първия мазнина ... но съм се чудил винаги кое е по-добре преди лягане (или късно вечер) ... |
Моля някой да отговори, тъй като и мен живо ме интересува...
Вечер късно огладнявам, а и си лягам доста късно, трудно ми е да реша какво точно е най-добре... _________________ ако спазваш нещо като режим, ще постигнеш нещо като резултат!! |
|
|
 |
pa4080 Доцент

Юзър от: 12 Апр 2006 Мнения: 1732 Живее в: Ямбол
|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 23:38 Заглавие: |
|
|
Белтъчините се приемат с мазнини в съотношение както във всички хранения (Б~30%/М~60%), за да бъде ВМ-НВХ - няма значение, че е вечер или, че е късно вечер, просто не бива да се прекалява - 1-2 яйца, малко сирене или месо ... ако вечерята е била достатъчна като количество, също и храната през деня, няма причина да се огладнява вече - поне при мен е така - освен от лакомия де ... ако има истински глад, наистина е по-добре да се хапне нещо ... _________________ Само Човек способен на Мисъл е способен на Любов.
Не спирай да мечатеш
Всеки ден нещо ново!
Да и още ...
Единствената причина която, може да раздели двама влюбение е единият или двамата да не са влюбени.
"винаги ми е гот,в този живот..." |
|
|
 |
donatella Студент

|
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 11:27 Заглавие: |
|
|
Мерси, Пачо, гла ще да е, понеже вечерям около 6-7, а приключвам бач към 10-11, а си лягам към 2..п.ък и не вечерям особено обилно, че трудно работя на пълен стомах. Ще внимавам в съотношенията  _________________ ако спазваш нещо като режим, ще постигнеш нещо като резултат!! |
|
|
 |
pa4080 Доцент

Юзър от: 12 Апр 2006 Мнения: 1732 Живее в: Ямбол
|
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 12:08 Заглавие: |
|
|
В такъв случай бих те посъветвал да имаш втора, фиксирана вечеря, а да на са инцидентни дояждания - така ще имаш повече контрол  _________________ Само Човек способен на Мисъл е способен на Любов.
Не спирай да мечатеш
Всеки ден нещо ново!
Да и още ...
Единствената причина която, може да раздели двама влюбение е единият или двамата да не са влюбени.
"винаги ми е гот,в този живот..." |
|
|
 |
donatella Студент

|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 00:31 Заглавие: |
|
|
Още веднъж благодаря Днес вече съм с нова схема и режим на хранене, В часа за вечеря направих едно по-скромно като количество хапване, а вечерята си я извечерях след работа. Доволен!! _________________ ако спазваш нещо като режим, ще постигнеш нещо като резултат!! |
|
|
 |
sunrain Студент

Юзър от: 31 Мар 2005 Мнения: 61 Живее в: гр.Варна
|
Пуснато на: Съб Фев 13, 2010 17:41 Заглавие: |
|
|
| daniel.panev написа: | | sunrain написа: | | Поне това, което в момента се продава във Варна, пише с еди колко си процента съдържание на мазнини ... е викам си как така, но спрях да се чудя естествено. |
Обикновено в маслото има 82-83% мазнини. Всичко различно от това би следвало да ти се струва "съмнително"...
| sunrain написа: | | Сега проблема ми е какво масло на сносна цена да си купя от търговската мрежа |
Дефинирай най-вече "сносна цена", щото това понятие е мнооого относително... |
Всъщност няма значение, няма да е милиони. Ти дай идея пък да търся, че ми писна вече с тия боклуци по магазините. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|